SMP, najstariji aktivni muzički portal na domaćim prostorima, u potrazi je za foto-reporterima i novinarima saradnicima!

Ako si odgovorna i ambiciozna osoba, imaš želju i volju da napreduješ i učiš, te da učestvuješ u radu jedne od retkih preostalih muzičkih metal redakcija u regionu – na pravom si mestu!

Generalni uslovi za potencijalnu saradnju su poznavanje heavy metal žanra, odnosno domaće i strane metal scene, te ljubav prema koncertnoj fotografiji ili muzičkom novinarstvu.

Foto-reporteri

Ako si osoba koju interesuje fotografija – imaćeš priliku da kroz zvanično akreditovanje pratiš koncertna i festivalska dešavanja na kojima nastupaju domaća i svetska imena iz oblasti heavy metal muzike i srodnih pravaca.

Novinari

Ako te interesuje pisanje i muzičko novinarstvo – imaćeš priliku da obrađuješ vesti iz sveta domaće scene, pišeš izveštaje sa koncerata, intervjuišeš poznate i manje poznate muzičare, te da recenziraš domaća izdanja.

Ako sebe vidiš u ovoj priči, kratku biografiju (i nekoliko fotografija ako se već baviš fotografijom) možeš da nam pošalješ na mejl info@serbian-metal.org.

Bitno je napomenuti da je rad na portalu volonterskog tipa i da morate da posedujete sopstvenu opremu (fotoaparat). S obzirom da su aktivnosti koje SMP pokriva većinom u Beogradu i Novom Sadu, prednost će imati prijavljeni iz navedenih gradova, ali dobrodošli su i kandidati iz bilo kog dela Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.

Komentari