U SKCNS Fabrici u Novom Sadu pokrenuta je humanitarna akcija koja je za kratko vreme naišla na odličan odjek kod domaćih i stranih metal/hc/punk bendova. U pitanju je doniranje mercha (majica, kaseta, diskova, prišivača…) koji potom budu izloženi na dešavanjima i koncertima u tom prostoru, i uz slobodnu donaciju se prikupljaju sredstva za one kojima je to najpotrebnije (novac se ubacuje direktno u kutiju pored) sa fokusom na decu.

Kako bi se sa ovom akcijom nastavilo, pozivaju se i svi fanovi žestokog zvuka koji mogu i žele da doniraju svoje majice (uslov ne mora biti da su nove, nego jednostavno u čitavom stanju) a koje ne nose i koje im zauzimaju mesto u ormaru.

Jedan od pozitivnih primera je i Milan Rakić, saradnik SKCNS-a i dobro poznato ime na domaćoj sceni koji je donirao više od 300 majica, a koje su „planule“ na nekoliko koncerata.

Pomenućemo ovde da su prilikom nedavnog gostovanja bendovi Arkona i Batushka takođe poklonili svoj merch, te određenu sumu novca.

Mi ćemo se ispred našeg portala takođe priključiti akciji, te vas još jednom pozvati da majice (ili šta god imate) sa naznakom „donacija“ pošaljete na:

SKCNS FABRIKA
Bulevar Despota Stefana 5
21000 Novi Sad.

Telefon: 0649318326

Molimo vas da trošak poštarine ne stavljate na primaoca.

SMP

Komentari