Američki death/grind/groove metal sastav Brujeria nastupiće 24. jula u klubu SKCNS Fabrika. Biće to drugi koncert ovog benda u najvećem gradu Vojvodine, nakon nastupa na EXIT Festivalu 2018. godine.

„Ako je neko uspeo da na tako dominantan način svoje ime ukoreni među fanovima svih ektremnih pravaca i supkultura onda je to Brujeria, kreacija koja duže od tri decenije vlada svetskom scenom i spaja nespojivo. Povod za najnoviju turneju po starom kontinentu je tridesetogodišnjica objavljivanja kultnog debi albuma Matando Güeros koji je objavljen za Roadrunner Records 1993. godine i promenio muzičku scenu zauvek – na istom su svirala imena poput Dino Cazares, Shane Embury, Billy Gould i Raymond Herrera“, navode organizatori MM Concerts i SKC Novi Sad.

Postava ovog benda je uvek iznenađenje, ali je vrlo moguće da tu budu bubnjar Nicholas Barker (ex-Cradle of Filth, ex-Dimmu Borgir), basista Shane Embury (Napalm Death), te glumica Jessica Pimentel (Orange Is the New Black).

Ulaznice su u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima: 2000 dinara – early bird akcija, 2500 dinara – pretprodaja i 3000 dinara – na dan koncerta. U narednom periodu biće poznati specijalni gosti koji će nastupiti na koncertu.

Za više informacija zapratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari