Četvrto izdanje Lazarus Festa biće održano 22. oktobra u Domu kulture mesta Lazareva (kod Zrenjanina) u organizaciji udruženja građana „RNR Zona Lazarevo“, uz pokroviteljstvo Grada Zrenjanina, MZ Lazareva i Kulturnog centra Zrenjanina.

Na festivalu će nastupiti Restore, Sides, Lednik, Jenner, Torn from Earth (Mađarska), Defiant (Hrvatska) i Violent Chapter. Početak je najavljen za 20 časova.

„Ono što je kuriozitet za ovo izdanje jeste prvi korak ka internacionalizaciji festivala, pa u tom smislu po prvi put imamo jedan sastav iz Mađarske i jedan sastav iz Hrvatske u programu. Ono što je ostalo isto jeste naša vernost undergroundu i potpuno neprofitnom karakteru festivala, kao i negovanju modernijih žanrovskih strujanja ali i ‘građenju mostova’ između generacija ljubitelja čvrstog gitarskog zvuka, a ulaz je besplatan“, ističu organizatori.

Ukoliko želite da podržite Lazarus Fest, to možete učiniti i donacijama na dinarski račun: 325-9500700031619-10. (Primalac: Udruženje ljubitelja rok muzike „RNR Zona Lazarevo“).

(SMP)

Komentari