Legendarni hard rockeri Whitesnake zbog bolesti nekoliko članova benda otkazali su preostale datume evropske turneje, među kojima je i koncert u Beogradu koji je trebao da se održi 6. jula na stadionu Tašmajdan.

Saopštenje organizatora beogradskog koncerta, Avalon produkcije, prenosimo u celosti.

„Dragi naši,

Kao i vi, zatečeni smo najnovijom informacijom Davida Coverdalea i Whitesnake da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat. Naše žaljenje je utoliko veće što od 11 koncerata koji su otkazani, tri organizuje Avalon produkcija – Beograd, Skoplje i Sarajevo. Za sada nemamo nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa, od utorka 12. jula 2022.

Avalon produkcija se izvinjava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenucima u kojima smo apsolutno nemoćni, jer je zdravlje Davida Coverdalea i članova benda na prvom mestu.“

Inače, Whitesnake je sinoć trebalo da nastupi u Zagrebu, što se takođe nije desilo, te su specijalni gosti u Hrvatskoj – hard’n’heavy metalci Steel Panther, održali koncert u samostalnoj varijanti.

(SMP)

Komentari