Ulaznice za nastup legendarnog heavy metal sastava Iron Maiden u Beogradu i zvanično su rasprodate!

Kako su saopštili organizatori koncerta, agencija Charm Music, privilegiju da prisustvuju nesvakidašnjem muzičkom i scenskom spektaklu imaće 15.000 ljudi, koje će Maideni odvesti u Senjutsu svet inspirisan njihovim poslednjim albumom.

„Koncertni i scenski dizajn sadrži više različitih, ali međusobno povezanih „svetova“ koji su inspirisani stripom i igricom koju je bend objavio 2017. godine, a po kome turneja i nosi naziv. Osim legendarnog Eddieja, na sceni Štark Arene će se naći i veliki Spitfajer, Ikar, Hell, a sve to uz spektakularnu pirotehniku, bacače plamena i druge ekstravagantne elemente scenografije“, navodi se u saopštenju, i dodaje da će sve to biti povezano set listom koja će obuhvatiti veliki izbor hitova iz 80-ih sa puno iznenađenja sa kasnijih albuma, poput pesama sa poslednjeg albuma Senjutsu koje nisu izvođene na dosadašnjim koncertima.

Turneju Legacy of the Beast World Tour Iron Maiden su započeli još 2018. godine, ali su, zbog pandemije, mnogi nastupi planirani za prošlu i ovu godinu morali da budu odloženi. Na sreću brojnih fanova u Srbiji i regionu, Beograd je jedan od pet evropskih gradova u kojima će Maideni nastupiti tokom 2022. godine.

Šou je do sada videlo više od dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su jednoglasni da je u pitanju Maidenov najspektakularniji i najekstravagantniji nastup u dosadašnjoj karijeri.

(SMP)

Komentari