Grčki psihodelični stoner rock bend Naxatras iz Soluna nastupiće 1. aprila u novosadskoj Fabrici SKCNS-a. Specijalni gosti na koncertu biće takođe grčka stoner/grunge ekipa Puta Volcano iz Atine.

„Novi album benda Naxatras pod nazivom IV objavljen je 25. februara i prikazuje bend na svom kreativnom vrhuncu, a kako sami kažu, u njega su utkali sve svoje iskustvo, upotrebili sve raspoložive alate, spojili stečeno znanje, muzičke uticaje i avanturističko raspoloženje.

Puta Volcano je bend iz Atine, koji postoji od 2012. godine. Debi albumom Represent Victory Below Eye iz 2011. godine stvorili su čvrstu bazu fanova i poštovalaca. Oni će promovisati aktuelni album Amma, koji je objavljen 2020. godine neposredno pred izbijanje pandemije koronavirusa“, navodi se u saopštenju SKCNS-a.

Ulaznice su u pretprodaji od 2. marta, po ceni od 1.200 dinara i mogu da se kupe online, kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike.

Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas i održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

Za sve ostale informacije pratite zvanični FB event.

(SMP)

Komentari