Na predstojećem EXIT festivalu koji će biti održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi pod sloganom „Zajedno. Zauvek!“ nastupiće i pregršt gitarskih imena! Naime, sa glavne bine festivala rokaće kultna Sepultura, legendarni death/grinderi Napalm Death, prošlogodišnji prestavnici Finske na pesmi Evrovizije Blind Channel, te beloruski dark wave/post-punk sastav Molchat Doma.

Žestoku Explosive binu predvode Tankard, Discharge, Bury Tomorrow, Incantation, Moscow Death Brigade i Nervosa, a svirke će pojačati i Shining, Noctiferia, Architect of Pain, Black Tooth, Chains, Heresy, Madvro, Misconduct, Oathbringer, Progon, Stranger, Terminal Prospect i The Understones, saopštili su organizatori.

U prodaji su četvorodnevne ulaznice po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Njihov kontigent je limitiran i kada se rasprodaju u ponudi će se naći ulaznice sa višom cenom. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa više od 40 odsto popusta. Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na sajtu festivala, te na prodajnim mestima i sajtu servisa Gigs Tix.

(SMP)

Komentari