Za samo deset dana rasprodate su ulaznice za fan pit za koncert legendarnih heavy metalaca Iron Maiden, koji će biti održan 24. maja 2022. godine u Štark Areni.

„Takođe, ostao je mali broj ulaznica za parter, tako da svi koji žele da se nađu u centru spektakla koji Maideni pripremaju, treba što pre da obezbede svoje mesto“, navodi se u saopštenju organizatora. Ulaznice su dostupne preko online servisa i na svim prodajnim mestima Tickets.rs.

Štark Arena će 24. maja 2022. biti pretvorena u “Senjutsu” svet i hiljade ljudi će biti deo muzičke iluzije koju Maideni kreiraju već 46 godina tokom kojih su izdali 17 studijskih i 11 koncertnih albuma, četiri EP-a i šest kompilacija. Svet su osvojili još tokom 80-tih godina prošlog veka, kada su imali i prvi koncert u Beogradu. Iako je domaća publika do sada imala priliku da ih sluša šest puta, svaki koncert je bio poseban izazov i za bend i za publiku.

„Vest koja je mnogima zagrejala srce u ovim hladnim danima jeste priča o Udruženju penzionera iz Paraćina, čiji članovi su poželeli da dođu na koncert, jer je Iron Maiden bend njihove mladosti. S obzirom da je interesovanje veliko, Udruženje će za svoje članove organizovati besplatan prevoz, a mnogi od njih žele da povedu i svoju decu i unuke. Maideni su jedan od retkih bendova koji fanovi
decenijama slede i bez obzira na godine života ostaju verni njihovom tvrdom zvuku“, navode organizatori.

Aktuelnu turneju Legacy of the Beast do sada je videlo skoro 2.000.000 ljudi, a 24. maja u Štark Areni će biti dostupno samo 15.000 mesta, pa požurite i obezbedite svoju ulaznicu na vreme.

(SMP)

Komentari