Kultni hard ‘n’ heavy sastav Whitesnake nastupiće 6. jula 2022. na stadionu Tašmajdan u Beogradu, u okviru oproštajne The Farewell turneje!

„Godina 2022. biće upamćena i po sledećem – legendarni pevač i frontmen, David Coverdale, rešio je da u njoj okonča karijeru jednog od najvećih svetskih bendova svih vremena, Whitesnake. Iako su im poslednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom“, navode u saopštenju organizatori koncerta, Avalon Produkcija.

Frontmen Whitesnakea David Coverdale naglasio je da se raduje koncertu u srpskoj prestonici.

– Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju! Vreme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć – rekao je jedan od najvećih pevača u istoriji rock muzike.

Whitesnake - Dave Coverdale

Foto: Promo / Tyler Bourns

Specijalni gosti na koncertu biće sastav The Dead Daisies, sa kojima, između ostalih, nastupa i legendarni Glenn Hughes, Coverdaleov saborac iz Deep Purple dana.

Whitesnake u Beogradu: Ulaznice

Karte za koncert moguće je nabaviti od srede 24. novembra od 9 časova na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, u sledećim kategorijama:

  • Parter – 2900,00 RSD
  • Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 3500,00 RSD
  • Tribine – 3500,00 RSD

Whitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a organizatori su istakli da će biti omogućeno i besplatno testiranje ispred stadiona Tašmajdan.

„Pozivamo sve rockere i ljubitelje dobrog zvuka da, zajedno sa nama, isprate jednog od najboljih pevača svih vremena koji se, od davne 1975. pa na ovamo, uvek vraćao Beogradu spektakularnim koncertima“, zaključuje se u saopštenju.

Whitesnake u Beogradu

(SMP)

Komentari