Nakon prethodno otkazanog koncerta zbog pandemije uzrokovane korona virusom, potvrđen je novi datum za nastup sastava Philip H. Anselmo & The Illegals u Beogradu. Naime, jedan od najpoznatijih metal pevača svih vremena, ako bude sreće – nastupiće sa svojim bendom The Illegals 5. avgusta u srpskoj prestonici i tom prilikom izvesti set koji će se sastojati isključivo od besmrtnih Pantera numera!

Anselmo je 2019. godine sa bendom prodrmao tvrđavu i glavnu binu EXIT festivala i priredio nezaboravni metal spektakl, u šta se uverilo na hiljade prisutnih. Tada je obećao i sebi i fanovima da će se vratiti u Srbiju.

„Phil je više puta izjavio da apsolutno uživa u izvođenju pesama svoje nekadašnje grupe Pantera na koncertima širom sveta. Ideja oko cele priče javila se kao reakcija na sve veće zahteve publike, koja je ostala željna čuvenih hitova Pantere. Ono što možemo da očekujemo su metal himne poput: „Mouth For War“, „I’m Broken“, „This Love“, „A New Level“, „Becoming“, „Fucking Hostile“ i druge“, navode organizatori MM Concerts i Serbian Hellbangers.

Pored Anselma i ekipe, na beogradskom koncertu nastupiće i specijalni gosti, danski old school death metalci Baest.

Sve kupljene ulaznice za ranije odloženi koncert važe i za novi datum. Više informacija o samoj prodaji ulaznica, kao i lokaciji održavanja koncerta u skladu sa važećim merama, biće poznato u narednom periodu.

Za više informacija zapratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari