Phil Anselmo, jedan od najpoznatijih metal vokala svih vremena, nastupiće sa svojim bendom The Illegals 28. jula na Beogradskom sajmu, saznaje ekskluzivno SMP. Tom prilikom, ekipa će izvesti set koji će se sastojati isključivo od besmrtnih Pantera numera!

Anselmo je prošle godine sa bendom prodrmao tvrđavu i glavnu binu EXIT festivala i priredio nezaboravni metal spektakl, u šta se uverilo na hiljade prisutnih. Tada je obećao i sebi i fanovima da će se vratiti.

Phil je više puta izjavio da uživa u izvođenju pesama svoje nekadašnje grupe Pantera na koncertima širom sveta. Ideja oko cele priče javila se kao reakcija na sve veće zahteve publike, koja je ostala željna čuvenih hitova Pantere.

Kako saznajemo, beogradski koncert će trajati znatno duže od prethodnog koji je morao da ispoštuje dužinu trajanja festivalskog nastupa. Ono što svakako možemo da očekujemo su himne poput: „Mouth For War“, „I’m Broken“, „This Love“, „A New Level“, „Becoming“, „Fucking Hostile“ i druge.

Prodaja ulaznica startuje 7. februara u podne preko servisa Gigs Tix. Do 1. marta karte koštaju 2.500, dok će nakon toga redovna pretprodajna cena iznositi 3.000 dinara. Na dan koncerta, cena karte biće 3.500 dinara.

Za više informacija, pratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari