Nemački Silent Watcher Records koji predvodi naš Aleksandar Jovičić o kojem smo već pisali, objaviće dugoočekivani full-length album novosadskog atmospheric/melodic death metal projekta Anguish Sublime.

Kako stoji u saopštenju, album Maelstrom Imperium će sadržati devet pesama, od kojih će svaka biti putovanje kroz razne stilove, kako muzički tako i vokalno, sa mnogo atmosfere, dobrom količinom upečatljivih melodija i neobičnog tekstualnog sadržaja.

CD verzija će biti izdata u standardnom jewel case formatu i ograničenom tiražu od 500 primeraka i biće dostupna od 7. novembra 2020. godine u SWR web prodavnici.

Pored Anguish Sublimea, ova kuća će 31. novembra reizdati i Infestov drugi album Onward to Destroy na vinilu, limitiran na 330 komada.

Na albumu se kao gosti pojavljuju Aad Kloosterwaard (Sinister) i Glad (The Stone). Album već sada može da se poruči u pretprodaji po ceni od 1500 dinara na Fejsbuk stranici benda ili putem mejla infestserbia@gmail.com.

Planirana je i promocija sredinom novembra u vidu preslušavanja albuma, koji je, podsetimo, objavljen za Grom Records 2009. godine.

Od drugih vesti, iz Silent Watchera najavljeno je da će uskoro da se pojave i LP reizdanja May Result klasika Tmina, Bane albuma Chaos, Darkness & Emptiness, te Final Mortuary Of Souls, kragujevačkih veterana Mortuary.

Anguish Sublime - Silent Watcher Records

Infest - Silent Watcher Records

(SMP)

Komentari