Prve najave za Exit 2021 su tu! Obeležavanje dve decenije dvostrukog evropskog festivalskog šampiona iz razumljivih razloga pomereno je na sledeće leto, a ako je suditi po prvim imenima, naredno festivalsko izdanje može biti i najjače do sada.

Od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najaktuelnijih zvezda. Svoje nastupe, između ostalih, potvrdili su thrash/groove metal veterani Sepultura, grupa koja iza sebe ima rifove koji su obeležili istoriju metala a promovisaće novo izdanje Quadra, dobitnik Gremi nagrade za životno delo i dugogodišnji član velikih Ramonesa Marky Ramone, kao i švedske hard rock heroine, Thundermother.

Kako saznajemo, objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja, jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona.

Exit 2021: Ulaznice

U petak, 31. jula tačno u podne, počinje prodaja ulaznica za EXIT festival 2021. godine po ceni od 6.490 dinara. Aktuelna cena na snazi će ostati najkasnije do subote, 8. avgusta ili ranije, ukoliko se rasproda ograničeni kontingent. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice festivala kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Svi koji ne žele da sačuvaju ulaznicu za 2021 i ostvare brojne benefite, moći će da pokrenu proces refundacije od 10. avgusta 2020. godine. Detaljne informacije o tome biće objavljene 10. avgusta na zvaničnim stranicama Exit festivala.

„Sa druge strane, Svi EXIT fanovi koji sačuvaju svoju EXIT 2.0 ulaznicu za festivalsko izdanje 2021. godine, automatski dobijaju šansu da osvoje Lifetime ulaznicu za Exit, passove za pristup bini na mts Dance Areni, pretvaranje regularne ulaznice u VIP, EXIT modne pakete i majice, dok će za sve koji je sačuvaju biti omogućeno 20 odsto popusta na EXIT majice i suvenire po sopstvenom izboru. Takođe, svi koji zadrže svoju ulaznicu proći će povoljnije nego u slučaju da je refundiraju, pa se predomisle i ponovo kupe, jer će cene 8. avgusta biti više“, navodi se u saopštenju.

(SMP)

Komentari