Potvrđen je novi datum za ranije najavljen (pa otkazan) koncert speed thrash metal veterana Bombarder u Novom Sadu! Naime, Nešo i ekipa nastupiće 28. juna u Domu B-612, u sklopu promotivnog zagrevanja za 6. Festival Srpskog Podzemlja, koji će biti održan na jesen.

Kako je saopšteno iz organizacije koncerta, zbog veoma ograničenog kapaciteta prostora i zdravstvenih mera opreza, u prodaji je samo 100 ulaznica, a nabavljive su po ceni od 500din u Mungos šopu. Sve prethodno kupljene ulaznice važe i za novi datum održavanja koncerta.

Bombarder je jedan od onih bendova koje nije potrebno posebno predstavljati. Bend koji je preživeo sve turbulentne godine na ovim prostorima, postoji još od davne 1985. godine i beskompromisno sledi svoj put bez posustajanja.

„Predvođeni neumornim i harizmatičnim frontmenom Nešom, Bombarder će nas sve provesti kroz svoju bogatu diskografiju i odsvirati sve besmrtne hitnove kao što su: ‘Bombarder’, ‘Speed metal manijak’, ‘Glasnik smrti’, ‘Kopač grobova’, ‘Princeza’, ‘Speed Metal’, ‘Kuga’ i mnoge druge“, naveli su organizatori.

(SMP)

Komentari