Američki dark neo-folk kantautor King Dude nastupiće 27. aprila 2020. u Domu omladine Beograda.

Ovaj unikatni umetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock, pa čak metal i punk u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene, tako i daleko širih muzičkih krugova.

„King Dude definitivno proširuje granice i vidike unutar rock zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka. Prethodno i premijerno gostovanje ovog izvođača izazvalo je veliko interesovanje fanova, a sam koncert dugo se nakon toga prepričavao. Danas, King Dude važi za jedno od vodećih svetskih imena ovog pravca tako da smo sigurni u još jedan nezaboravan koncert“, navodi se u saopštenju organizatora, agencija MM Concerts i Serbian Hellbangers.

Prvih 100 oldschool fan ulaznica biće pušteno u prodaju 9. decembra po ceni od 1.500 za prvih 50, odnosno 1.800 za narednih 50 ulaznica. Iste će biti nabavljive isključivo u šopovima Felix (Beograd) i Mungos (Novi Sad). Nakon prodaje prvog kontigenta, ulaznice će biti nabavljive i putem Gigstx kao i Tickets.rs prodajne mreže.

Organizatori koncerta istakli su da je kapacitet za sada ograničen na 250 ulaznica.  Takođe, naknadno će biti objavljeni gosti koji će nastupiti na ovom događaju.

(SMP)

Komentari