Sastavi God is an Astronaut, Ritam Nereda i Eyot dodati su postavci predstojećeg dvodnevnog Wrong festivala koji će biti održan 19. i 20. jula u Pančevu, a o čemu smo već pisali.

God is an Astronaut je dobro poznati irski post rock/metal bend koji se smatra jednim od najznačajnijih instrumentalnih bendova današnjice. Mešavinom eksperimentalnog rock instrumentala, eteričnih i emocionalnih zvučnih pejzaža, dirljivih melodija, svako prethodno izdanje ovog benda nudi uzbudljivo zvučno putovanje. Nastupiće na atmosferičnoj River bini.

Ritam Nereda su jedni od najprepoznatljivijih i glasnih bendova, proizašli iz nasilne srpske rock scene. Oformljeni pre više od 30 godina i danas predstavljaju standard nezaboravnog i uzbudljivog koncertnog iskustva. Nastupiće na glavnoj Wrong Fest bini.

Eyot su niški bend koji će začiniti Pančevo Wrong Fest 2019. Alternativni jazz bend, koji nosi titulu “Nirvana evropskog jazza“ nastupitće na posebno izgrađenoj sceni na još uvek neobelodanjenoj lokaciji u Pančevu. Ambijent će biti specijalno osmišljen oko koncepta njihove muzike. Zagarantovano jedinstveno iskustvo, navode organizatori u saopštenju.

Ulaznice su puštene u prodaju putem servisa Gigstix i trenutno koštaju 2.400 dinara za oba dana.

Sve aktuelne informacije možete pratiti putem zvaničnog Facebook eventa.

(SMP)

Komentari