Nakon nekoliko ovogodišnjih nastupa na festivalima i kao podrška sastavu Soulfly u Novom Sadu, kikindski groove metal sastav Downstroy objavio je novo diskografsko izdanje Clone koje u celosti možete poslušati ispod.

Downstroy - CloneIzdavač ovog EP-a koji donosi šest pesama (plus intro) je Nocturne Media, a isti je dostupan putem svih digitalnih platformi.

Na EP-u, pored bivših članova (Stevan Vejin, Ivan Blagojević), gostuju Damir Milutinov Chvare (Overdrive), Nemanja Kojić Coyote (ex-Eyesburn/Remedy) i Gergely Mihály Gergő (Angertea).

Materijal je snimljen i produciran tokom 2018. u sopstvenoj prostoriji za probe od strane Marcella Roncsáka i samog benda. Kompletan miks i mastering izdanja potpisuje Dražen Kecman (studio Cirith Ungol, Republika Srpska).

– Vrlo smo srećni i ponosni na novo izdanje. Trebalo nam je dugo vremena da završimo ceo proces, ali nadamo se da će se isplatiti i dopasti ljudima. Potrudili smo se maksimalno i angažovali dobar tim da radi sa nama. Sledeće godine ćemo pokušati da Clone objavimo i u fizičkom obliku, a očekuju nas i koncertne promocije, verovatno i video spot – kaže pevač Downstroya Darko Živković.

Recenzija EP-a uskoro na našem portalu.

Downstroy – Clone spisak pesama:

1. Intro
2. Let Us Fall
3. One Foot In The Grave
4. Illusions feat. Chvare
5. Shatter Me feat. Gergő
6. Don’t Hide Away
7. Sister feat. Coyote

(SMP)

Komentari