Legendarni hardcore sastav Pro-Pain nastupiće 19. novembra u klubu SKCNS Fabrika u Novom Sadu!

Novosadski koncert biće jedini na teritoriji bivše Jugoslavije i Balkana u okviru aktuelne evropske Pro-Pain turneje, te ovaj koncert time dobija dodatno na važnosti, naglasili su organitatori, agencije MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Pro-Pain su osnovani 1991. godine i jedan su od najcenjenijih sastava u hardcore/metal žanru. Poslednji album Voice of Rebellion objavili su 2015. godine za SPV Steamhammer i od tada neumorno krstare svetom na brojnim turnejama.

„Svima su poznati energični nastupi ovog kultnog benda koji u našoj zemlji ima ogroman broj iskrenih poštovalaca koji se godinama konstantno ovećava. 2013. godine Pro-Pain su doslovno pokorili prepun klub The Quarter, a ovoga puta dolaze 20-ak metara dalje u sada već epicentar alternativnih kulturnih dešavanja kod nas, u SKCNS Fabriku“, navode organizatori.

Ulaznice za koncert biće puštene u prodaju 1. oktobra po ceni od 1.200 dinara (specijalna akcija prvih 50 karata), odnosno 1.600 dinara, koliko će iznositi redovna pretprodajna cena. Na dan koncerta, karte će koštati 2.000 dinara. Prodajna mesta su servisi Gigstix i Eventim, te muzička prodavnica Mungos.

Za sve dodatne informacije, pratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari