Bendovi Thundersteel, Riverroth, Cornix, Dan Brudar, Futurephobia i Mina Karadžić predstavili su ovih dana novi materijal.

Novosadski oldschool heavy metalci Thundersteel objavili su spot za singl „Armageddon Age“ i tako zvanično predstavili novu postavu i najavili novi materijal. Spot je rađen pod režiserskom palicom Aleksandra Madžarevića i MEMO Workshop tima, a singl je snimljen u studiju Alpha Design u Novom Sadu, za čiji miks i master je bio zadužen Vladimir Perović (The Gift).

Singl je zvanično objavljen pod izdavačkom kućom Grom/Tmina Records.

Thrash metal sastav Riverroth iz Novog Sada, objavio je spot za novi singl “Horned Skull Cult”. Ovaj uradak je najava za predstojeći EP čiji datum objave trenutno nije poznat. Video je snimio i montirao Dušan Mijolić (Spartans Design Studio/War Engine).

Banjalučki thrasheri Cornix predstavili su spot za pesmu „Rat“ sa aktuelnog albuma Ratna mašina. Spot je snimljen u ruiniranim delovima lokalne fabrike Incel, a za snimanje i montažu pobrinuo se Adnan Murguz.

Dan Brudar, avantgardni metal muzičar i vizuelni umetnik iz Beograda, uskoro će da objavi debi album B.F.F.F.U.S.O.A (Black Forms Falling From Untrodden Skies of Afflatus). Zvanični video za prvi singl „Ascension For None“ pogledajte u nastavku.

Futurephobia, thrash metal sastav koji radi na relaciji Prijedor/Sanski Most, predstavio je singl „Forgotten“ sa EP izdanja koji se očekuje uskoro. Video je snimljen početkom juna u Prijedoru, a odradila ga je ekipa RecNow.

Crnogorka Mina Karadžić sa višegodišnjom adresom u Švedskoj, zakoračila je u solo muzičke vode obradom numere „Born to Die“, pevačice Lane Del Rey. Singl je objavljen za Adulruna Records, i dostupan je na svim vodećim digitalnim platformama. Minu smo inače mogli čuti i u occult rock projektu gitariste Theriona Christofera Johnssona, Luciferian Light Orchestra.

(SMP)

Komentari