Ove nedelje, odnosno u četvrtak, 12. jula počinje Exit Festival koji će u četiri festivalska dana dovesti mnoge značajne izvođače iz više od 25 zemalja. Nas kao i uvek ponajviše interesuje Explosive bina o kojoj smo pisali više puta, te prosledili pozdrave koje su neke od ovogodišnjih zvezda snimile eksluzivno za naše fanove.

Ovog puta prenosimo vam pozdrav od sastava Bömbers iz Bergena (Norveška), a radi se o čuvenom Motörhead tribute bendu koji postoji od 1996. godine i čine ga dobro poznate njuške – basista/pevač Abbath (ex-Immortal), gitarista Torve (ex-Old Funeral) te bubnjar Pez (Punishment Park). Bend će premijerno pred srpske fanove izaći u subotu, 14. jula, a istog dana u 22:40h, bend će u Explosive Pubu održati meet & greet, gde će članovi potpisivati vaše rekvizite i fotkati se s fanovima.

Što se Explosive Puba tiče, najavljen je veoma zanimljiv propratni program, u okviru kojeg sve posetioce Explosive bine očekuju meet & greet signing sessions, tematski muzički blokovi i non-stop DJ program (čak i nakon prestanka rada bine), predstavljanje novih izdanja uz učešće muzičara, prezentacije izdavačkih kuća, merchandise bendova koji nastupaju na Explosive bini, berza, happy hour sa specijalnim cenama pića i nagradama. Detaljniji info po danima možete pogledati na flajeru ispod.

Za one koji planiraju da provedu jednu od četiri noći na tvrđavi, u prodaji je i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po aktuelnim cenama od 2.990 za četvrtak 12. jul, 2.990 za petak 13. jul, 2.990 za subotu 14. jul i 3.590 dinara za nedelju 15. jul. Ulaznice se prodaju onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.

Sve ostale informacije pratite na eventu Explosive bine.

Bombers

Explosive Pub 2018

(SMP)

Komentari