Specijalni gosti na koncertu legendarnog sastava Dark Tranquillity u Novom Sadu, koji će biti održan 18. aprila u klubu SKCNS Fabrika, biće italijanski melodic death/groove metalci 5Rand, te švajcarski modern melodic metal bend Miracle Flair.

Oba benda predvode dame, a organizatori napominju da, iako se radi o relativno mladim i nama nepoznatim bendovima, nisu tu bez razloga, te će biti sjajna uvertira za Dark Tranquillity.

5Rand će promovisati prošlogodišnji Sacred/Scared, dok će Miracle Flair srpskoj publici predstaviti album Angels Cast Shadows, koji je objavio Massacre Records.

Karte su u prodaji na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima po ceni 2.500 dinara, dok će na dan koncerta, koštati 3.000 dinara. Oldschool fan ulaznice su u prodaji isključivo u muzičkim radnjama Felix (Beograd) i Mungos (Novi Sad).

Nagradna igra

U  saradnji sa organizatorima koncerta, agencijama MH Concerts i Serbian Hellbangers, podelili smo jednu ulaznicu za ovaj koncert.

Tačan odgovor na nagradno pitanje „Pod kojim imenom je radio Dark Tranquillity u periodu 1989-1991?“ je Septic Broiler, a najbrži je bio Aleksandar Gačić (065 xxx 0941).

Čestitamo Aleksandru, a svima ostalima želimo više sreće drugi put!

(SMP)

Komentari