Nakon što smo predstavili prva tri benda koja će nastupiti na ovogodišnjem Festivalu srpskog podzemlja, stižu i nove potvrde – bendovima Jenner, Nemesis i Replicunts pridružiće se i Dead Joker, Dishumanity, Alitor, Fast As We Go Far, The Valley i Dok7.

Dead Joker su legende domaće metal scene i bend koji sa identičnom snagom i energijom kreira i nastupa i dan danas šireći svoj ubitačni death metal duh.

Dishumanity važe za udarnu pesnicu domaće crust/punk scene. Sirovi, surovi i agresivni pristup punk zvuku ovaj bend svrstava u prave bisere kako domaće, tako i regionalne scene.

Nakon kraće pauze po mnogima najbolji domaći thrash metal bend Alitor se vraća na scenu! Organizatori ističu da im je izuzetno drago što će to da bude baš na FSP-u.

Fast As We Go Far će još jednom na domaćem terenu protresti sve prisutne svojim energičnim punk rock zvukom i pokazati zašto su jedan od najaktivnijih bendova novosadske punk scene.

The Valley stižu pravo iz Subotice i sa sobom donose čistokrvni hardcore u svojoj najboljoj tradiciji. Na FSP-u bend će promovisati  novi album Never Give Up.

Dok7 sviraju melodični punk/rock sa dosta HC uticaja. Na FSP stižu iz rodnog Niša da sa svim posetiocima provere da li je punk mrtav ili ne?

Četvrto izdanje Festivala srpskog podzemlja biće održano 16. i 17. marta u SKCNS Fabrika u Novom Sadu. Ulaznice su u prodaji na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 400 dinara za prvih 100 ulaznica, nakon čega će u redovnoj pretprodaji koštati 500 dinara. Cena karte na dan festivala iznosiće 600 dinara.

(SMP)

Komentari