Prvi Belgrade Metal Meeting festival biće održan, kao što je već poznato, 19. januara u beogradskoj Hali sportova. Finalnu listu učesnika čine bendovi Kreator, Vader, Dagoba i Noctiferia, te domaće snage Bombarder i Infest. Ovim povodom, gitarista Kreatora Sami Yli-Sirniö bio je ljubazan da, ekskluzivno preko našeg portala, uputi pozdravne reči svim fanovima na našim prostorima!

Kada je reč o samom festivalu, ovom prilikom donosimo još nekoliko korisnih informacija. Kako nam je upravo potvrđeno iz organizacije, BMM fest će svoja vrata otvoriti već u 16 časova, a kompletna satnica izgleda ovako:

16:00 – ulaz
16:30 – Infest
17:15 – Bombarder
18:00 – Dagoba
18:45 – Noctiferia
19:45 – Vader
21:00 – Kreator

Napominjemo da će satnica biti u potpunosti ispoštovana, te imajte to u vidu kako ne biste propustili nastup omiljenog benda.

Podsetimo i da su ulaznice za BMM fest u prodaji po ceni od 3.400 (3.700 za fan pit), a na dan koncerta koštaće 4.000 dinara. Prodajna mesta su šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

Belgrade Metal Meeting

Rezultati nagradne igre

U saradnji sa organizatorima, agencijama MH Concerts i Serbian Hellbangers, podelili smo jednu festivalsku ulaznicu za fanpit.

Tačan odgovor na nagradno pitanje „Koji bendovi čine The Big Teutonic 4?“ je Kreator, Sodom, Destruction i Tankard, a najbrži je bio Nemanja Anđelković (060 xxx 5209).

Nemanji želimo odličan provod na festivalu, a svima ostalima više sreće drugi put.

(SMP)

Komentari