Ubojiti dvojac domaće metal scene, bendovi Bombarder i Infest, nastupiće na prvom Belgrade Metal Meeting festu koji će biti održan 19. januara u Hali sportova na Novom Beogradu!

Naše snage pridružile su se ranije potvrđenim bendovima Kreator, Vader, Dagoba i Noctiferia, i ovom festu dali uvek dobrodošlu geografsku prepoznatljivost.

„Sa izlaskom petog studijskog albuma Addicted to Flesh, Infest je ove godine zakucao dominantni status na sceni i sa punim pravom će deliti binu sa velikanima svetske metal scene. Bombarder, sa druge strane, nema potrebe posebno predstavljati – speed thrash metal veterani ove godine doživeli su reizdanja legendarnih albuma Speed Kill i Bez milosti na vinilu u SAD, te će nastup na BMM festivalu ujedno biti i zvanična promocija istih“, navode organizatori, agencije MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Infest

Podsetimo, ulaznice za festival u pretprodaji koštaju 3.400, odnosno 3.700 dinara za fanpit, dok će na dan koncerta cena karte biti 4.000 dinara. Prodajna mesta su šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

Rezultati nagradne igre

Ovom prilikom, u saradnji sa organizatorima, poklonili smo vam jednu besplatnu fanpit ulaznicu za prvi Belgrade Metal Meeting festival.

Tačan odgovor na nagradno pitanje „Koje godine i u kojem gradu je osnovan bend Bombarder?“ je 1986. u Sarajevu, a najbrža (među više od 120 mejlova koje smo dobili!) je bila Maja Božić (064 xxx 3190).

Čestitamo Maji i želimo joj lep provod na koncertu. \m/ Svima ostalima – više sreće drugi put.

Belgrade Metal Meeting

(SMP)

Komentari