Švedski sympho metal sastav Therion nastupiće 6. marta iduće godine u Domu omladine Beograda!

Therion u Beogradu

Ekipa će ovog puta promovisati novo izdanje Beloved Antichrist, koje će biti u formi metal opere i sadržaće više od tri sata muzike. Kako saznajemo, ovo će biti jedinstvena Therion turneja i performans koji se više nikada neće ponoviti.

– Znamo da metal opere više nisu neobična stvar, ali će taj termin od početka sledeće godine dobiti potpuno novo značenje, jer će na našoj biti 29 različitih uloga i vokala, a sve to ćemo pokušati predstaviti i uživo. Trenutno radimo na tom projektu. Ceo koncept je inspirisan delom „A Short Tale of the Antichrist“, koje je 1900. godine napisao ruski filozof i pisac Vladimir Solovjov – navode iz benda.

Sa Therionom u Beogradu kao specijalni gosti nastupiće bendovi Imperial Age iz Rusije te Null Positiv iz Nemačke, potvrdili su organizatori koncerta, agencije MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Ulaznice su u prodaji od 28. avgusta po akcijskoj ceni od 2.200 dinara (prvih 100 karata). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 2.800, a na dan koncerta 3.200 dinara. Prodajna mesta su šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

(SMP)

Komentari