Kultni metal sastavi Iron Maiden, Judas Priest i Anthrax mogli bi da nastupe sledeće godine u Beogradu! Barem tako govori letak koji se sinoć pojavio na društvenim mrežama.

Naime, na letku su navedeni datumi Iron Maidenove Legacy of the Beast 2018. turneje, gde je nama najinteresantniji 17. juni, kada bi pomenuta trojka trebalo da nastupi u Kombank areni. Izvor ovih informacija je web stranica Maidenconcerts.it, na kojoj su i objavljeni datumi pomenute turneje.

Ovde valja napomenuti da nikakve zvanične informacije nisu dostupne, niti je turneja potvrđena na sajtovima pomenutih bendova. Takođe, niko od lokalnih organizatora još uvek se nije oglasio po tom pitanju.

Više detalja svakako će biti poznato u predstojećem periodu, a za sada, ostaje da se nadamo da će ovaj koncert zaista i da se desi, te da ćemo još jednom da ugostimo sve ove legende.

UPDATE: Iako još uvek nije stigla zvanična potvrda ni demant ove turneje, na Facebooku se pojavio event za beogradski koncert. Event ne hostuje nijedna od poznatijih regionalnih koncertnih agencija, ali vreme će pokazati da li će na istom osvanuti bilo kakva zvanična informacija.

Iron Maiden Tour 2018

(SMP)

Komentari