Grčki psihodelični stoner rock sastav Naxatras u predstojećem periodu održaće tri koncerta u Srbiji.

Sastav će prvo, 17. avgusta nastupiti na festivalu Vetrenjača (Malomfesztivál) u selu Orom (Opština Kanjiža), a oficijelna Evropska turneja će startovati 21. septembra u Novom Sadu, tačnije u klubu The Quarter. Nišlije će ovaj sastav moći pogledati 26. oktobra u klubu Feedback, ali u ovom trenutku nemamo više informacija o tamošnjem nastupu.

– Naxatras su za vrlo kratko vreme uspeli izboriti svoje mesto na međunarodnoj sceni i dosegnuti visoko kotiran status kao i jaku bazu fanova. Recenzije njihovih nastupa su prepune emotivnih izjava novinara koji najčešće koriste rečenicu: najbolji live nastup kome sam prisustvovao u proteklih nekoliko godina – navode organizatori koncerta u Novom Sadu, Serbian Hellbangers.

Ulaznice za novosadski koncert biće puštene u prodaju 15. avgusta po ceni od 500, dok će na dan koncerta stajati 800 dinara. Prodajna mesta su Gigstix i Music Shop Mungos, a više informacija o ovom koncertu potražite na zvaničnom Facebook eventu.

Podsetimo, Naxatras su nedavno svirali u Srbiji – krajem juna nastupili su u Beogradu, te na Mount of Artan festivalu u podnožnju planine Rtanj.

(SMP)

Komentari