Deseto izdanje festivala mladih rock muzičara Plana Demo Fest biće održano 21. i 22. jula u Velikoj Plani. Festival će ove godine biti realizovan na velikoj bini ispred ustanove Centra za kulturu „Masuka“, koja je uz Balkansku Rok inicijativu ujedno i suorganizator događaja.

Na festivalu će se posetiocima predstaviti 17 grupa različitih žanrovskih profila, među kojima su Nula, CounterIgnitioN, Tamerlan, dreDDup i drugi. Dodatne informacije i detaljan program festa potražite OVDE i OVDE.

„Festival je od pre par godina dobio revijalnog karakter, tako da više nema takmičarskog duha i kako kažu sami učesnici, samim tim lepša je komunikacija i druženje između bendova. Tradicionalno kao i svih devet godina do sada pokrovitelj ovog festivala je Opština Velika Plana. Svi posetioci kao i učesnici dok čekaju početak festivala u večernjim satima slobodno vreme mogu provesti preko dana rashlađujući se na otvorenom bazenu TSC Velika Plana koji je udaljen svega par stotina metara od mesta događaja“, naveli su organizatori.

Zbog poštovanja javnog reda i mira početak programa predviđen je za 20:00 časova, a trajaće do pola sata iza ponoći.

(SMP)

Komentari