Ruski pagan metal sastav Arkona nastupiće na Explosive stageu ovogodišnjeg Exita!

Arkona će na Exitu da zasvira 6. jula, gde će ujedno i da proslavi 15 godina postojanja ekskluzivnim koncertom na Explosive bini koju oni sami nazivaju svojom drugom kućom.

„Harizmatična Maša i bend još jednom će prizvati duhove predaka i staroslovenskog nasleđa među drevnim zidinama Petrovaradinske tvrđave!“, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pored Arkone, potvrđen je i nastup dva meksička benda – death metalaca Armada te „latin-core“ atrakcije Thell Barrio. Takođe, na najžešću Exit binu stižu i irski alter metalci Words That Burn, rumunski punk rockeri Haos, te hrvatski groove metal sastav Cold Snap, a aktuelnu objavu upotpunjuju i srpske metal snage Sacramental Blood, Void inn, Sequence i Deathonation.

Podsetimo, ranije su potvrđeni nastupi bendova Destruction, The Black Dahlia Murder, Samael, Dordeduh, Chronosphere i drugih.

EXIT tim ove godine spojiće četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, od 1. do 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula i specijalnog nastupa sastava The Killers na Get EXITed događaju 5. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula.

Više informacija o ovogodišnjem Exitu čitajte na zvaničnom sajtu.

(SMP)

Komentari