Škotski pirate metal sastav Alestorm pozvao je srpske metalce da im se pridruže u snimanju spota u Beogradu!

Naime, spot će biti snimljen 28. marta u klubu Fest u Zemunu sa početkom od 17 sati.

„S obzirom da je broj statista ograničen, prijave su obavezne na e-mail alestormspot@gmail.com. U prijavi pošaljite svoje ime, prezime i broj telefona. Na snimanje ponesite ličnu kartu ili bilo koji važeći dokument radi potvrde identiteta i starosti“, navodi se na Facebook eventu.

Naravno, kako je i red, očekuje se da dođete „u punoj ratnoj opremi“, kao da idete na metal koncert – podrazumevaju se majice omiljenih bendova, lanci, koža, teksas…

„Snimanje će trajati između tri i četiri sata, a nakon snimanja bend će se slikati i upoznavati sa prisutnim fanovima. Slobodno pozovite prijatelje i sve zainteresovane, samo napomenite da je prijava obavezna kako ne bi ostali bez mesta na snimanju“, ističe se u pozivnici na Facebooku.

Spot će biti realizovan u produkciji iCode ekipe, koja je poznata po saradnji sa brojnim svetskim metal bendovima, a koji su takođe snimili spotove u Srbiji, među kojima su Kamelot, Myrath, Symphony X, Moonspell, EX DEO, Firewind i drugi. Takođe, Alestorm je već snimio nekoliko spotova u iCode produkciji, a možete da ih potražite na YouTubeu.

(SMP)

Komentari