Quasarborn, novi sastav na domaćoj sceni u čijim redovima se nalaze bivši članovi beogradskog benda Space Eater, privodi kraju poslove oko debi albuma, a u najavi su i premijerni koncerti u Rumuniji.

Album se, očekivano, snima u studiju Citadela Sound Production kod Luke Matkovića, a uskoro bi trebao da se pojavi i spot za prvi singl, o čemu će nam više reći sam Luka u SMP intervjuu koji će biti objavljen ovih dana.

Kada je reč o koncertima, isti će biti održani 13. januara u Bukureštu, odnosno 14. januara u Krajovi, a Quasarborn će binu da podeli sa još jednim srpskim bendom, inđijskim Alitorom.

U postavi Quasarborna, pored gitariste i pevača Luke Matkovića, nalaze se i gitarista Đorđe Luković i bubnjar Marko Danilović, te Miloš Tomasović, koji je ranije nastupao kao session/live basista u Space Eateru.

Ono što, međutim, nije jasno u ovom trenutku, je status Space Eatera, kao jednog od najboljih srpskih thrash metal bendova svih vremena. Da li će bend prestati da radi, ili će jedini preostali originalni član benda, basista Karlo Testen, okupiti nove članove, ostaje da se vidi…

Alitor Quasarborn Tour

(SMP)

Komentari