Bogatu koncertnu sezonu upotpuniće i koncert kalifornijskog stoner metal sastava House of Broken Promises, koji će biti održan u 10. oktobra u beogradskom klubu Elektropionir.

Za domaću podršku izabran je sastav Last Trill, iskusna beogradska heavy blues/hard’n’roll ekipa koja i dalje promoviše EP Animals do Not Pollute Their Environment, and So We Ask You Please Do Behave Like Animals #1.

House of Broken Promises postoje od 2004. godine, do sada su izdali nekoliko demosa, splitova, kao i debi album Use the Useless koji je objavljen 2009. godine. Iza sebe imaju i živi album Live in London Desert Fest 2013. Jedan deo benda je svirao i u super-bendu Unida u kojem su bili i John Garcia (Kyuss) kao i Paul Gray (Slipknot), te smo sigurni da nas očekuje spektakularan nastup.

Karte po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Žila Shopu (Belgrade design district, Čumićevo sokače). Svi oni koji žive van Beograda kartu mogu da rezervišu preko e-maila resetorbooking@gmail.com po ceni od 800 dinara, koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu navedite ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta, ulaznice će se prodavati isključivo na ulazu, po ceni od 1000 dinara.

Koncert organizuje Resetor Booking and Promotions.

(SMP)

Komentari