Jadranka i Igor Stanić iz inđijskog stoner metal sastava Superhammer, uz pomoć kolega iz bratskih bendova privode kraju poslove na novom EP-u pod nazivom II/III/IV, na kojem će se naći četiri pesme, među kojima su i dve obrade.

Naime, ovaj nesvakidašnji EP pokazaće bratski (i sestrinski) odnos među bendovima na srpskoj metal sceni, pa ćemo tako biti u prilici da ćujemo Aleksandru Stamenković (Jenner) kao solo gitaristkinju u obradi aktuelnog Claymorean hita “We Fight Like Lions”, te Marka Todorovića (Alitor) kao pevača u obradi pesme “…And the Colours Fade”, benda In From the Cold. Tu je takođe i stara Superhammer pesma “Snakenest”, ovoga puta sa Dejanom Garčević (Claymorean) za mikrofonom, kao i pesma “Day Without Tomorrow” projekta Creation of Nothing, u kojoj je vokalne dužnosti obavio Zoran Vandal Sokolović (Infest).

Na svim pesmama gost na klavijaturama biće Miloš Krsmanović (Thundersteel, Armageddon, Elsewhere Shine…), a snimanje će biti završeno u Graveyard Neighbour kućnom studiju bračnog para Stanić. Za miks i mastering će biti zadužen Boris Šurlan i Midnight Studio, sa kojim Stanići već neko vreme imaju uspešnu saradnju.

Oh yeah,
there’s a new EP on the way. And no new songs.
But guess what? What we do have is a couple of, we think, pretty…

Posted by Superhammer on Saturday, August 20, 2016

EP će biti objavljen za Miner Recordings, a ispod pogledajte omot koji je realizovao Crniandjeo82 Design Studio.

Superhammer EP

(SMP)

Komentari