Novosadski thrash/black metal sastav Wolf’s Hunger završio je snimanje novog albuma Bež’te živi, vraćaju se mrtvi! Album će, prema najavama, biti dostupan u avgustu!

„Želimo da vas obavestimo da je album konačno završen! Album izlazi u avgustu 2016. godine, datum ćemo naknadno objaviti! Zahvaljujemo se svim ljudima koji su pomogli u snimanju, kao i Piknik studiju i ljudima koji nas podržavaju niz godina!“, saopštili su iz benda na svojoj Facebook stranici.

Wolf’s Hunger ekipa je snimanje albuma obavila u Piknik studiju u Novom Sadu kod Gos’n Bandara (Piknik, Horror Piknik), a više detalja (izdavač, nazivi pesama) biće poznato u predstojećem periodu.

Inače, Wolf’s Hunger u narednim danima očekuje i nekoliko koncerata. Prvi na redu je nastup na Metal festu u beogradskoj Vrtoglavici 25. maja. Dva dana kasnije, očekuje ih nastup na Hammer and Tongs festivalu u rodnom gradu, preciznije u klubu The Quarter. U junu su tu još dva koncerta – prvi na smederevskom Rock Pokret Open Air festu (17-18-06.), te svirka sa bendovima Nervosa, Jenner, Nemesis i War-Head, 23. juna na beogradskom splavu Les Enfants Terribles.

(SMP)

Komentari