Progressive metal sastav Asymmetry trenutno završava poslove oko debi albuma Fragility, a tim povodom, ekipa je odlučila da organizuje svojevrsnu nagradnu igru u okviru koje će da podele nekoliko diskova kada album bude gotov.

Pravila su, kako je objašnjeno, veoma jednostavna: u periodu od 30 dana, počevši sa 5. majem, bend će da na svojoj Facebook stranici objavljuje nasumične citate svojih pesama. Citati će biti objavljivani bez određenog redosleda.

„Vaš zadatak biće da skupite sve te citate i napišete priču inspirisanu njima. Vaša kreativnost imaće prednost u odnosu na priče koje budu previše slične našoj“, pojasnili su iz benda.

Pobednici će biti u prilici da čuju album pre nego što bude zvanično objavljen, te će dobiti besplatne diskove nakon što budu spremni.

Prvi citat već je objavljen, a pogledajte ga ispod:

„Fragility“ contest

Quote no.1: „Your acquaintances wired, your friends are hired“

#Fragility #Asymmetry #ProgressiveMetal #Contest

Posted by Asymmetry on Friday, May 6, 2016

Asymmetry je beogradsko/rumski petočlani progressive metal sastav u čijim redovima su pevač Aleksandar Stojković (koga znamo i kao pevača benda Burning Circle), gitarista Zoran Perin, klavijaturista Petar Milutinović, basista Radomir Nikolić i bubnjar Nenad Jakovljević.

Sastav iza sebe ima jedan EP, Room 17: Hours Between Shadows and Light, objavljen 2012. godine.

Assymetry album

(SMP)

Komentari