Beogradski bubnjar Milan The Yeqy Jejina (Destiny Potato, Draconic, solo radovi…) udružio je snage sa violinistom Nemanjom Radulovićem i kompozitorom Aleksandrom Sedlarom, a rezulat te saradnje možete da pogledate u videu za pesmu „Paganini Caprice 24/5“ koji je ovih dana postavljen na YouTube.

Ovaj klasični komad u izvedbi naše ekipe dobio je energični pečat i čvrstinu, a što je, poznavajući dosadašnje radove jednog od najboljih srpskih metal bubnjara, a na koga je u ovom videu akcenat i stavljen – sasvim i očekivano.

„Prošlo je blizu tri godine od kako me je Aleksandar Sedlar pozvao na snimanje sa violinistom Nemanjom Radulovićem, i konačno sam uhvatio priliku da snimim svojevrstan „playthrough“ video ove predivne kompozicije. Izvodili smo ovo i uživo u više navrata, zajedno sa Davidom Maximom Micićem (solo radovi, Destiny Potato – prim.aut.), i uvek sam ostao u raspoloženju da želim još! Ovo je, stoga, moj način da se zahvalim Aleksandru što me je pozvao na ovu žurku“, naveo je Jejina u propratnom saopštenju.

Oprema

Sve bubnjare koji ovo budu čitali, sigurno će zanimati oprema koju je The Jeqy koristio, a radi se o starom Mapex Saturnu, tomovi su veličine 12″, 16″ i 18″, a kik/bas bubanj je 22″. Doboš je Black Panther „Panther“ 14×5″, a dupla pedala – Falcon double bass pedal.

Milan The Yeqy Jejina je najavio slične video snimke i tokom leta, pa ga zapratite na društvenim mrežama Facebook i Twitter, a pogledajte i njegov profil na Mapex artists stranici.

(SMP)

Komentari