Ultra brzo zakucavanje doboša, zujeće gitare i prepoznatljivi bolesni vriskovi… sve je tu

  • Žanr: Black Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2002.
  • Web: –
  • Piše: Nebojša Lakić

Evo nam novog izdanja hiperaktivne ličnosti iz Mladenovca – Bethora. Kao što je ranije obećao, ovaj CD je njegov najbrži rad do sada. Black metal samo za posvećene. Opet je sve sam odsvirao, producirao i programirao. Produkcija je najbolja do sada, živi semplovi su korišteni za bubanj. Nadam se samo da će u skoroj budućnosti okupiti muzičare i prezentovati sve ovo uživo. Verujem da fanova za ovu vrstu metala – ima.

Opet veoma interesantan intro i outro, zaštitni znak Bethora. Udarni hit sa albuma sigurno će biti pesma „Ispod Kišnih Oblaka“, koja će se najverovatnije pojaviti i na kompilaciji Scream Until Yu Like It 2. Neobični klavirski delovi, poprilično odudaraju od ostatka black atmosfere. Ultra brzo zakucavanje doboša, zujeće gitare i prepoznatljivi bolesni vriskovi… sve je tu. Tekst je zanimljiv, čista poezija.

I za kraj, ostaje samo da se nadamo da će Bethor dočekati zasluženo objavljivanje albuma za Rock Express Records, i da će probrane pesme sa svih albuma, dospeti u underground metal krugove.

Spisak pesama:

1. Upcoming Darkness (intro)
2. Warriors of Hell
3. Ispod Kišnih Oblaka
4. Materialistic Insanity
5. Prophecy (outro)
6. Ispod Kišnih Oblaka (remix)

Komentari