Mislim da Ambush želi da spoji staro i novo, a da je to u suštini, malopre pomenuti, thrash metal stil

  • Žanr: Tribal / Thrash Metal
  • Izdavač: Promo CD, 2003.
  • Web: –
  • Piše: Darko Živković

Evo i novog promo CD-a Kovinskog sastava Ambush koji u poslednje vreme baš često radi odlične koncerte. Završeno je snimanje kompletnog albuma koji će sadržati 10 numera, a pet pesama sa albuma prvenca je skinuto za „potrebe“ ovog promo izdanja.

Moja malenkost je već radila jednu recenziju za ovaj bend (pronađite je među ostalim recenzijama), a sada je Ambush te numere opet snimio i naravno, napravio bolji rezultat. Sve numere su veoma moćne i slušljive, a pored nekog Sepultura (pri)zvuka, možemo zapaziti i dosta pravih thrash metal rifova starijih bendova. Mislim da Ambush želi da spoji staro i novo, a da je to u suštini, malopre pomenuti, thrash metal stil. Svih ovih pet pesama „konkurišu“ da budu najbolje na CD-u, ali bih ja ipak izdvojio „From My Land“ i „Lizards In Democracy“ (skontajte sami o čemu se govori u ovoj drugoj). Produkcija je zaista solidna, jedino je, čini mi se, bubanj programiran. Bas gitara je u nekim delovima na distorziji, što mi se posebno sviđa.

Pošto sam se prilično naslušao ovog snimka, očekujem da to izdavanje bude što pre, a o Ambushu više informacija možete pročitati baš na sajtu na kojem ste upravo.

Spisak pesama:

1. Alarm
2. Kaskavela
3. From My Land
4. Blood Burning Sun
5. Lizards In Democracy

Komentari