Što se tiče muzike, mene je sve ovo (na prvo slušanje) podsetilo na Sepulturu, ali noviju tj. sa Derickom Greenom na vokalu

  • Žanr: Metalcore
  • Izdavač: Promo CD, 2003.
  • Web: –
  • Piše: Darko Živković

Verovatno znate da je nekadašnji sastav WRUM prestao sa radom, a neki od članova su oformili novi bend kojem su dali ime Noiserespond. Nije se gubilo vreme i prvi album For What? je već snimljen i spreman za objavljivanje. Promo diskovi su počeli da se „rasturaju“, a jedan je dospeo i na našu adresu.

U pitanju je CD sa tri numere. Naslovna numera „For What?“ je definitivno pesma prema kojoj možete naslutiti kakvu to muziku pravi Noiserespond. Pesma je stvarno udarna i verovatno da će postati zaštitni znak ovog benda, kao i veliki hit na radio stanicama. Druga pesma je jos brža i sadrži dva ludačka vokala, a negde na sredini se pojavljuju i timpani koji su odlično uklopljeni u celu priču. Numera „Inside Me“ je malo sporija, ali nipošto slabija u odnosu na prethodne dve. Ovde se pojavljuju i klavijature, ali samo u pozadini. Produkcija je solidna, ali mi se čini da je bubanj semplovan. Što se tiče muzike, mene je sve ovo (na prvo slušanje) podsetilo na Sepulturu, ali noviju tj. sa Derickom Greenom na vokalu. Nemojte pomisliti da Noiserespond kopira Sepulturu, nego sam ja to pomenuo kako bih vam što bolje objasnio muziku, ali naravno da je najbolje da i sami preslušate.

Na albumu će se pojaviti još sedam pesama, pa ostaje da vidimo ko će biti izdavač.

Spisak pesama:

1. For What?
2. No Respect
3. Inside Me

Komentari