Prvih par pesama, demonstriraju poprilično dobru produkciju, ali i put kojim bend ide – dark/gothic, koji tu i tamo asocira na radove Mizara i Slovenske Nekropole

  • Žanr: Dark / Gothic Rock / Metal
  • Izdavač: Samoizdanje, 2004.
  • Web: 69-online.co.sr
  • Piše: Nebojša Lakić

Mirko, Milan, Robert, i Srđan, objedinjeni pod pomalo neuverljivim imenom 69, samostalno su odradili ovaj demo CD, nazvan U Senci Mrtvih Planina.

Jako čudan zvuk, odmah da kažem. Prvih par pesama, demonstriraju poprilično dobru produkciju, ali i put kojim bend ide – dark/gothic, koji tu i tamo asocira na radove Mizara i Slovenske Nekropole. U drugoj pesmi čujemo i distorziju kroz zanimljiv Rammsteinovski rif, a rekao bih i ženski vokal. E da, u neku ruku sve ovo može veoma da asocira i na noviji Block Out. S druge strane, materijal je veoma dobar, i pohvalno odrađen. Koliko truda je uloženo u sve ovo, svedoči i verovatno najbolje sređena multimedia do sad kod nas. Sve je na mestu, tekstovi, foto galerije, live snimci, kontakti… Tekstovi su, kako iz tracklista možete da shvatite, na srpskom jeziku, a mračni su baš kao i muzika.

Sastav 69 dolazi iz Bečeja, koji nije poznat po bendovima bilo koje vrste, a kamoli ove. Bendu sve najbolje, uz želje da ovaj snimak dođe do šireg kruga fanova ovakvog zvuka, koji će sigurno biti prijatno iznenađeni.

Spisak pesama:

1. Poslednje Leto
2. Akeldamah
3. Ti Si…
4. Samo Ti
5. Glad
6. Had
7. Skamenjena Lica
8. Minut Tvoje Smrti
9. Mrtve Planine
10. U Senci Mrtvih Planina
11. Iza Mrtvih Planina

+ multimedia

Komentari