Vokal, s obzirom da je u pitanju anonimac (izvinjavam se ako je čovek negde već pevao, a da to ne znam), pokazuje veliki potencijal za ovakav stil pevanja, pa će vreme pokazati kuda dalje

  • Žanr: Power Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2004.
  • Web: Maesstro.tk
  • Piše: Nebojša Lakić

Zanimljiva priča prati ovaj bend. Može se reći – prvi domaći bend sa članovima rasutim po raznoraznim gradovima Srbije! Momke je okupila volja da sviraju muziku koja im je u srcima – melodični power metal sa, kako navode, uzorima u italijanskoj i finskoj power sceni. Ivica P (bas) i Žarko (ritam gitara) su iz Surdulice, Zoran (gitare) i Vladimir (vokali) iz Šapca, klavijaturista Alex (ex Claymore) iz Lazarevca i bubnjar Dragan iz Vladičinog Hana. Eh, kako li se ovi ljudi uopšte skupe za probe, ostaje misterija.

Snimljene su tri pesme, i ponuđene kao prvi oficijelni demo. Lost for Freedom, Reborn i Up From the Ashes. Prvu pomenutu bih istakao kao meni najbolju, mada ni ostalima idejno ne fali ništa, pa će ljubitelji ovog žanra sigurno biti zadovoljni. Produkcija je (za demo snimak) OK, znači kompjuter, programiran bubanj, klavijature popunjavaju zvuk, dok vokal, s obzirom da je u pitanju anonimac (izvinjavam se ako je čovek negde već pevao, a da to ne znam), pokazuje veliki potencijal za ovakav stil pevanja, pa će vreme pokazati kuda dalje. Bend je inače često puštan u Demo Express 202, najavljuju snimanje i drugog dema, a u studio će negde na proleće sledeće godine. Koncerti su mogući već od decembra, pa ostaje da proverimo ovo i uživo.

Spisak pesama:

1. Lost For Freedom
2. Reborn
3. Up From the Ashes

Komentari