Meni ovo zvuči kao da je u pitanju bend koji je osnovan u Mordoru, a čini ga gomila raznih Trolova, sa nekim njihovim poimanjem muzike

  • Žanr: Experimental Death / Doom / Noise Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2004.
  • Web: –
  • Piše: Nebojša Lakić

Uh, kakvo je ovo iskušenje za čula. Malkuth, projekat iz Novog Sada (članovi su Morbid (Sarcomman, Porfiria, Pathological Splatter…) – gitare/vokali/programming i Bebac (ex-Analni Karakter), growl vokali) zaista ide nekim neistraženim prostranstvima.

Gruba odrednica žanra napisana u naslovu donekle oslikava šta je to što ovde imamo. Produkcija je nejasna, tj. nejasno je da li je loša, ili je namerno takva kakva je. Vokal, duboki growl, gitare su manje-više u pozadini, bubanj spor, a klavijature sigurno najbitniji instrument. Lično nisam čuo ovako nešto do sada, pa se ne mogu baš ni snaći sa recenzijom. Meni ovo zvuči kao da je u pitanju bend koji je osnovan u Mordoru, a čini ga gomila raznih Trolova, sa nekim njihovim poimanjem muzike.

Demo traje 35 minuta, a čini ga šest delova pesme Invocation (sa svojim podnaslovima). Kontakte nemam, pa vam ne mogu pomoći oko nabavljanja ovoga. Dakle, sve je na vama.

Spisak pesama:

1. Invocation I – Sig Tia Nam-Us (intro-Sacralogos inferi)
2. Invocation II – The sleeper
3. Invocation III – The Powers
4. Invocation IV – The Fire
5. Invocation V – The Chaos
6. Invocation VI – The Watcher

Komentari