Sirovi black metal stare skandinavske škole prezentovan je na ovom demu, isto tako sirove produkcije po svim standardima

  • Žanr: Black Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2004.
  • Web: –
  • Piše: Nebojša Lakić

Beogradski sastav (sa vokalom iz Inđije) In Cold Silence nastao je iz pepela benda Nocturnal, i ovo im je prvi demo. Imao sam priliku da ih vidim uživo, i mogu konstatovati da su veoma ubedljivi na bini, sa full opremom (corpse-paint, plaštovi, obrnuti krstovi…). Znači, „by the book“, što bi se u narodu reklo, pa tako bend u suštini ne nudi ništa novo, što im očigledno ni nije namera.

Sirovi black metal stare skandinavske škole prezentovan je na ovom demu, isto tako sirove produkcije po svim standardima (naglašena kontra činela, mistične klavijature, šišteće gitare, blasfemični vokal…). Na disku se nalaze četiri pesme, plus Intro i Outro. Srpski ekstreme metal fanovi će ovaj demo sigurno oberučke prihvatiti. Sad, da li će bend šta da menja u svom zvuku (na povećanju originalnosti i prepoznatljivosti, za početak), samo budućnost može da kaže, a ona je pred njima. Za prvi demo, sasvim solidno realizovano.

Spisak pesama:

1. Intro
2. Eternal Winters Night
3. False Glow of the Light Around Me
4. Beside the Mountains
5. Far Away From this Time
6. Outro

Komentari