Ovo mu dođe kao neka kombinacija bendova Biohazard i Pro-Pain sa malo modernijim rešenjima poput Godsmack ili Killswitch Engage

  • Žanr: Crossover Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2006.
  • Web: –
  • Piše: Darko Živković

Moram priznati da za ovaj bend do sada nisam čuo. Možda nisu imali adekvatnu promociju, i nadam se da će im ova recenzija koliko-toliko pomoći u tome.

Dakle, Framework je bend iz Mladenovca, gde egzistira već nekoliko godina. Ovaj CD je snimljen prošle godine i, kako sami kažu, ne predstavlja bend u pravom svetlu, jer su tada imali problema sa odgovarajućom ritam sekcijom. Da sada sve funkcioniše kako treba, dokazuje i podatak da je Framework na ovogodišnjem Šumadijskom Demo Festu u Kragujevcu osvojio prvo mesto. Nego da se vratimo na CD.

Pet veoma slušljivih i energičnih pesama koje su prošarane raznim stilovima, pa sam ih zato stavio u crossover pravac. Hm… Ovo mu dođe kao neka kombinacija bendova Biohazard i Pro-Pain sa malo modernijim rešenjima poput Godsmack ili Killswitch Engage, pa ako vam leži takva muzika, nabavite ovaj demo i podržite bend. Framework je jako raspoložen za svirke, pa ako im možete pomoći i u tom smislu, javite im se.

Spisak pesama:

1. Control
2. Guilty
3. Justice
4. New Generation
5. Show Me More

Komentari