Ono što može da se čuje u ove tri pesme upravo je to – thrash/core sa jasnom rifovski orijentisanom svirkom i core vokalima

  • Žanr: Thrashcore
  • Izdavač: Promo CD, 2006.
  • Web: Scrimmage.co.sr
  • Piše: Nebojša Lakić

Scrimmage je thrash/core bend nastao u Negotinu 2001. Prvi bend čvršćeg usmerenja odatle koji imam priliku da recenziram, koliko me pamćenje služi. Sa druge strane, prvi bend thrash/core usmerenja čiji su članovi (bar ako je suditi po slikama, tj. majicama koje nose pojedini članovi) NS orijentisani.

Ovaj promo disk dakle čine tri pesme (F.U.C.K. Them, Hate Reflection, Powerless), video klip za pesmu Hate Reflection, nekoliko slika benda, srpska i engleska biografija i kontakti. Za promo disk, ovo je veoma lepo odrađen posao, plus kartonski omot… Ono što može da se čuje u ove tri pesme upravo je to – thrash/core sa jasnom rifovski orijentisanom svirkom i core vokalima. Produkcijski takođe nemam puno zamerki, kad se sve sagleda, mada je jasno da će snaga ovog benda da se meri na koncertnim nastupima, pre svega, jer thrash/core je za živu atmosferu. Momci su u potrazi za izdavačem (kako piše na omotu, pesme su skinute sa predstojećeg EP-a Within My Pressure), potrebna im je promocija i podrška, pa je mi evo pružamo.

Spisak pesama:

1. F.U.C.K. Them
2. Hate Reflection
3. Powerless

+ video: Hate Reflection, multimedia…

Komentari