The Stone, ali i Wolf’s Hunger fanovi – ovo je materijal za vas, ali i za sve one koji smatraju da metal treba da bude sirov, direktan, jasnih stavova i pogleda

  • Žanr: Black / Thrash Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2006.
  • Web: –
  • Piše: Nebojša Lakić

Da je rad grupa May Result i (naročito) The Stone ostavio dubok trag na ovim terenima, svedoči pojavljivanje novih, mlađih sastava, koji su po svemu inspirisani radom pomenuta dva kulta. Ispovest (BG) zvuče upravo kao The Stone kojem je pridodato thrash metal zvuka, najkraće rečeno. Sirovo, energično, bez kompromisa. Teme koje obrađuju takođe su tu negde (paganska prošlost srpskog naroda, patriotizam…). Jedni će nedostatak originalnosti videti kao problem, drugi neće. Snimak je zadovoljavajućeg kvaliteta, živ, neispeglan, namerno ili ne, čuju se i ispadi tu i tamo (posebno na bubnju).

Imamo četiri pesme ovde, otpevane na razgovetnom srpskom jeziku (i pored blackerskog scream stila). Kosovo, srpski narod, ćirilica, black/thrash metal… The Stone, ali i Wolf’s Hunger fanovi – ovo je materijal za vas, ali i za sve one koji smatraju da metal treba da bude sirov, direktan, jasnih stavova i pogleda.

Spisak pesama:

1. Paganski Mač
2. Duboko Ispod Senke
3. Ognjište Bogova
4. Sveto Polje

Komentari