Produkcija je zaista vrhunska, Marjan (Tiarah) odlično radi svoj posao, mislim da ćemo kroz par godina imati fantastičnog producenta!

  • Žanr: Death Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2005.
  • Web: Ashenepitaph.uw.hu
  • Piše: Nebojša Lakić

Death metal izdanja u Srbiji, prava su retkost u poslednje vreme. Trenutno postoji samo nekoliko ozbiljnih bendova. Ashen Epitaph su novo ime na našoj sceni, a zvanično predstavljanje sa istima, imamo preko njihovog prvog demo snimka „From Underground“. Imao sam priliku da ih pogledam uživo i već tada sam uvideo da imaju potencijala, iako nisu nastupili u punom sastavu.

Muzika? Ako ste pravi death metal fan, sigurno znate odakle su uzeli ime! Benediction! Mogu reći tj. napisati da su momci inspirisani njima, ali ima ovde i Hypocrisy/Death momenata. Produkcija je zaista vrhunska, Marjan (Tiarah) odlično radi svoj posao, mislim da ćemo kroz par godina imati fantastičnog producenta! Pošto su Ashen Epitaph iz Sente, normalno je da je većina članova mađarske populacije i zato su sve pesme prepevane i na mađarskom jeziku. Koliko znam, koncertno su aktivni (i van granica naše zamlje!) pa eto prilike da ih pozovete i uverite se u kvalitetan death metal sound!

Spisak pesama:

1. Intro
2. From West To East
3. Deep In Our Heart
4. Hate
5. From Underground

Komentari