Kućna (kompjuterska) produkcija, gde se lepo čuje svaki instrument, kucan bubanj… demo snimak solidnog kvaliteta, ali koji u mnogome narušava vokal koji ne peva, već kao da šapuće

  • Žanr: Thrash / Heavy Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2006.
  • Web: –
  • Piše: Nebojša Lakić

Evo konačno jednog metal sastava iz (ex Srpskog, danas Istočnog) Sarajeva. Kakva je situacija tamo sa metal pokretom, pojma nemam. Niti sam do sada čuo za neki sastav/fanzin/radio emisiju… odatle, niti bio u kontaktu sa nekim ko prati taj pravac. Corruptor su dakle prvi bend čiji demo je prešao granice pomenutog grada, pa tako stigao i do nas.

Predrag (vokal), Miroslav i Dejan (gitare), Aleksandar (bas) i Bojan (bubanj), čine ovaj mid tempo thrash/heavy metal sastav. Kućna (komp.) produkcija, gde se lepo čuje svaki instrument, kucan bubanj… demo snimak solidnog kvaliteta, ali koji u mnogome narušava vokal koji ne peva, već kao da šapuće growl! Da li je razlog to što su demo snimali kući, pa čovek nije smeo da „urla“ zbog komšija, ili ne, ostaje misterija za sad. Nikad nisam čuo takve tzv. silent growls momente do sad. Mora to mnogo razornije, „jače“ od ovoga. A svirka je okrenuta staroj školi, ranija Metallica, Maideni, Venom možda.

Sastav postoji skoro dve godine, a kako planiraju dalje da se promovišu, zaista ne znam, ali oni valjda znaju, stoga ako vam treba više informacija, pitajte ih slobodno.

Spisak pesama:

1. Black Heart
2. Ludilo
3. Satanic Rite
4. Poredak Zla

Komentari