Produkcija je sasvim solidna, ali bilo bi ekstra kada bi se oprobali u studiju Chainroom, što im toplo preporučujem

  • Žanr: Metalcore
  • Izdavač: Demo CD, 2007.
  • Web: MySpace
  • Piše: Darko Živković

Ne znam zašto, ali u poslednje vreme izbegavam da se interesujem za bendove iz Beograda, možda zato što ih ima 1246355877 miliona, a mali je procenat onih koji (stvarno) valjaju. Tako sam na par mesta video da postoji neki Worg, ali dok sam nisam otišao do njihove myspace stranice, verovatno ne bih nikad ni znao o čemu se radi. Ovde napominjem da nije sve u tome, snimimo demo, okačimo na myspace i sve smo uradili. Promocija mora biti jača i ozbiljnija, diskovi se moraju slati recezentima, potencijalnim izdavačima, medijima i sl. Ovo sve govorim jer me je pomenuti bend oduševio, pa što da taj kvalitet ne iskoriste?

U pitanju je prvi studijski demo snimak, znači tri pesme, na osnovu kojih se može stvoriti sasvim jasna slika o bendu. Worg kaže da svira deathcore, ali više je ovo (po meni) metalcore fazon (Lamb of God, Machine Head, Pantera, The Black Dahlia Murder…), mada death metal uticaji itekako postoje. Fina svirka, hitične pesme, vidi se da ljudi znaju posao. Mada, ono što mene najviše oduševljava je vokal benda, inače, moj stari friend Laza. Svaka čast!

Produkcija je sasvim solidna, ali bilo bi ekstra kada bi se oprobali u studiju Chainroom, što im toplo preporučujem. I da, zamislite da im oficijelni sajt ide ovako: www.worg.org. 🙂

Spisak pesama:

1. Blood
2. Lies
3. Reality, Hatred, Evil

Komentari